top of page

#BeYellow, het waarom van al dat geelAls je kijkt naar de website, als je binnenstapt in ons gebouw en als je mij ziet… dan zal de kleur geel je wellicht opvallen.

Geel doet denken aan de zon.

Licht, warmte en kracht.

De zon is een geweldige bron van licht en warmte en omdat ze erin slaagt om licht en die warmte naar de hele wereld te brengen, is ze voor mij een symbool van kracht.

#BeYellow is een uitnodiging om die eigenschappen in jezelf te erkennen en ervan te genieten.


Alles begint met een keuze. Als je ervoor kiest om ‘geel’ te willen zien in de wereld rondom jou, dan zal je verrast zijn om te ontdekken hoeveel soorten geel er zijn en hoe vaak je die kleur opmerkt om je heen. Dit doet je beseffen dat je jouw waarneming kunt sturen, jij hebt de mogelijkheid om je focus te verleggen.

En die mogelijkheid breidt zich uit naar je innerlijke wereld. Ieder van ons heeft warmte in zich, ieder heeft een bepaalde kracht in zich. Hoe meer je ervoor kiest om je aandacht daarop te vestigen, hoe sterker je verbinding wordt met die warmte en die kracht.


#BeYellow gaat over alles wat mogelijk wordt als je de aandacht verlegt van binnen naar buiten. Als de externe wereld niet langer bepaalt hoe jij je voelt, maar als jij gaat bepalen hoe jij met de externe wereld wilt omgaan.


We bieden ook korte opleidingen aan om jou te begeleiden naar #BeYellow.

#YellowAttitude is een ééndagopleiding waarbij je de shift maakt van binnen naar buiten. Je maakt verbinding met je eigen IK-kracht en je kiest van daaruit je focus voor de komende maanden.

De eerstkomende dag gaat door op 20 sept in Hoegaarden

https://www.happycoach.be/yellowattitude


#Yellow@Ibiza is een retreat van een week, in Ibiza. Hier combineren we yoga en trance medititatie. Hier leer je in de diepte wat het betekent om te leven van binnen naar buiten. Je leert contact te leggen met je innerlijke wereld, zodat je van daaruit kunt stralen aan de buitenkant.

De retreat gaat door van 28 sept tom 5 okt

https://www.happycoach.be/ibiza-retreat

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page