top of page

Privacy Statement

 

 Door onze website te bezoeken, laat je gegevens achter die wij, HAPPY COACH, kunnen gebruiken. In deze privacyverklaring willen wij duidelijk maken hoe wij hiermee omgaan, wat wij met deze verzamelde gegevens doen en waarom.

 

HAPPY COACH kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van HAPPY COACH, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan HAPPY COACH verstrekt. HAPPY COACH kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Je e-mailadres

- Jouw IP-adres

 

Waarom gebruikt HAPPY COACH jouw gegevens?

 

HAPPY COACH verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of op grond van een gerechtvaardigd belang, zoals (re)marketingdoelstellingen, en/of in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

 

Hoe lang bewaart HAPPY COACH gegevens?

 

HAPPY COACH bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Delen met anderen?

 

HAPPY COACH deelt jouw persoonsgegevens alléén met derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websiteverkeer:

Op de website van HAPPY COACH worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. HAPPY COACH gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics & Facebook pixel:

 

HAPPY COACH maakt gebruik van Google Analytics en Facebook pixel om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken, hoe effectief de Adwords en Facebook advertenties van HAPPY COACH zijn en ten behoeve van (re)marketingdoelstellingen.De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google en Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google en Facebook voor meer informatie.

 

Google en Facebook kunnen deze informatie aan derden verschaffen indien Google en Facebook hiertoe wettelijk worden verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens hen verwerken. HAPPY COACH heeft hier geen invloed op en heeft geen toestemming gegeven om via HAPPY COACH verkregen informatie te gebruiken voor andere diensten.

Inzien, wijzigen of verwijderen van gegevens:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt hiervoor een verzoek sturen naar Karine Plas, Functionaris Gegevensbescherming van HAPPY COACH via karine@happycoach.be. HAPPY COACH zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGING: 
 

HAPPY COACH neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als er een inbreuk in verband met persoonsgegevens heeft plaatsgevonden, meldt HAPPY COACH dit zonder onredelijke vertraging en indien mogelijk niet later dan 72 uur nadat zij er kennis van heeft genomen, aan de Privacycommissie, tenzij het onwaarschijnlijk is dat de inbreuk in verband met persoonsgegevens een risico inhoudt voor de rechten en vrijheden van natuurlijke personen.Voor meer informatie over de beveiliging van persoonsgegevens die door HAPPY COACH worden verzameld, kunt u contact opnemen met Emilie Depuydt, Functionaris Gegevensbescherming van HAPPY COACH.

 

HAPPY COACH is als volgt bereikbaar:

 

Trust Based BV 

Brewery Loriersstraat 1 box 39

3320 HoegaardenVAT BE 0739 882 148

TEL. 0476540036

E-mail: emilie@happycoach.be

bottom of page