top of page

Power of Body & Mind

De meesten van ons hebben een voorkeur voor wat ze het meest willen ontwikkelen in het leven: de kracht van het lichaam OF de kracht van de geest. 

 

Daarmee missen we een geweldige kans.

 

Een sterker lichaam geeft zoveel meer ruimte in de geest. En een sterke geest versterkt de prestaties van ons lichaam. 

 

Maar bovenal, door de kracht van lichaam EN geest te combineren, zul je een gevoel van vrijheid en verbinding met je innerlijke bron voelen als nooit tevoren.

 

De combinatie van mentale en fysieke training bereidt je voor om een doorgeefluik te zijn voor je zielsmissie, voor jouw bijdrage op deze geweldige planeet aarde.

men-1179452_1280 (1).jpg

Bevrijd je lichaam en geest om je zielsmissie te manifesteren

Laat me iets met je delen. Ik train mezelf al meer dan 25 jaar mentaal.

Ik was zo sterk in mijn hoofd dat ik alle fysieke problemen kon overwinnen en door kon gaan. Mijn dokter zei ooit tegen me: 'je bent te sterk in je hoofd, je lichaam kan het niet bijhouden'.

Dus verliet ik de praktijk met het trotse gevoel dat ik zo sterk was!

 

In 2020 ontmoette ik Sabine. Zij is net zo gepassioneerd over fysieke training als ik over mentale training. Van tijd tot tijd liet ze een berichtje achter dat me aanzette om misschien weer te gaan sporten. Het heeft een jaar van plagen geduurd, maar ik heb eindelijk mijn hardloopschoenen aangetrokken! En een nieuwe passie was geboren.

 

Over een paar weken loop ik mijn eerste halve marathon en ik ben zo verbaasd dat ik de kracht heb om dit te doen. Zelfs als het vreselijk weer is of als mijn lichaam pijn heeft (ik heb vorige maand een fietsongeluk gehad), wil ik nog steeds gaan hardlopen. Als ik een heuvel zie, heb ik een strategie om door te gaan en niet op te geven.

 

En geloof me, er zit zoveel plezier en genot in dit alles. Geen verplichtingen, gewoon mijn lichaam de vrijheid geven om te bewegen en het helemaal laten bewegen om zijn grenzen te ontdekken.

 

En in die vrijheid voelde ik me zo verbonden met mijn innerlijke bron, mijn essentie, mijn ziel.

prachtig-landschap-van-gele-tenten-in-het-kilimanjaro-national-park_edited.png

On top of the world

Verlang jij er ook naar om je Body & Mind Power uit te dagen?

 

Ben je klaar om naar het volgende niveau te gaan?

 

Wil je je grenzen overstijgen?

 

Dan is dit groepsprogramma misschien een antwoord op jouw verlangen. We combineren de kracht van lichaam en geest. We trainen in groep, maar ieder heeft een individueel programma dat is afgestemd op ieders startpunt en uitdaging. 

 

En... samen bereiken we een hele mooie wereldtop!

bottom of page