top of page

Wat wél?

Happy Tip: Wat wél?

Het is ongelooflijk belangrijk én nuttig om op te merken wat je niet fijn vindt en wat je niet graag wilt in je leven. Maar weten wat je niet wilt, is niet genoeg. Wat wil je dan wél?


Jouw “niet” creëert een soort “freeze”, dit niet meer. Om daarna weer in beweging te komen, heb je aan antwoord nodig op de vraag, "wat dan wel?"

Het is zeer goed mogelijk dat het antwoord niet onmiddellijk komt. ‘Wat wil ik wel?’ Deze vraag activeert misschien wel twijfel. "Mag ik wel iets willen? Wie ben ik om iets te willen? Wat als ik iets wil, maar het lukt me niet?"

Toch jammer, jezelf zo onderuithalen. Natuurlijk heb je het recht om iets te willen. Natuurlijk mag je jezelf de ruimte geven om je verlangens toe te laten én om eens te vallen en daarna weer op te staan.

Je hebt alle recht om te verlangen en te dromen.

In dat verlangen zit je levenskracht, dus laat het toe en laat het stromen.

Wees niet bang als het antwoord niet onmiddellijk komt. ‘Wat wil ik dan wel?’ Blijf de vraag stellen en neem elk antwoord serieus. Proef je ideeën, pas ze aan tot het klopt.

Je hebt de mogelijkheid om jouw leven te creëren zoals jij het wilt. Dát is realistischer dan af te wachten tot anderen jou gaan geven wat je graag wilt.

#BEYELLOW, leef je kracht

#BEYELLOW, stap in je mogelijkheden

#BEYELLOW, focus op groei

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page