Loopbaanbegeleiding
#BEYELLOW@WORK
loopbaancheque-logo.jpg

Loopbaanbegeleiding bij Happy Coach betekent meer dan op zoek gaan naar de job die bij jou past.

 

Samen met je loopbaancoach ontdek jij wat belangrijk is voor jou als  persoon:
 

  • Wat heb jij nodig om je goed te voelen in je vel en hoe kan je job hier toe bijdragen?

  • Wat maakt dat je steeds in dezelfde valkuil trapt en hoe kan je dit vermijden?

  • Hoe kom je te weten wat jij écht wil en hoe vind je het lef om hiernaar te handelen?
     

De loopbaanbegeleiders van Happy Coach zijn stuk voor stuk NLP Master Practitioners die zich daarnaast nog regelmatig bijscholen om op op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkeling op gebied van coaching.

Verder hebben ze ook allemaal zelf belangrijke en moeilijke stappen gezet om te geraken waar ze nu staan.

Goed opgeleid, gepassioneerd, getalenteerd en vol levenservaring: meet the Yellows!

HappyCoachTeam084.jpg
Cindy Andries

Ruddervoorde

Cindy weet als geen ander dat het leven soms rake klappen uitdeelt.  Een aantal jaren geleden brandde haar huis én haar zaak met de grond gelijk. Cindy bleef niet bij de pakken zitten: samen met haar man bouwde ze de motorzaak terug op én daarnaast bouwde ze haar eigen yoga en coach praktijk op. Grote madam in een kleine verpakking!

Happy Coach Inge Beckers.JPG
Inge Beckers

Waregem

Inge is een dame die van aanpakken weet! Ze combineerde een voltijdse job met studies tot Master in Applied Positive Psychologie.

Haar positieve kijk op het leven en haar daadkracht neemt ze mee in haar coachingsessies. 

Happy Coach Tiny.jpg
Tiny Claeys

Damme

Tiny heeft als architect de wereld mooier gemaakt door prachtige huizen te ontwerpen. Huizen die tegelijkertijd ook een warme thuis zijn.

Als coach maakt ze jouw wereld mooier door het verruimen van jouw perspectief en je te laten thuiskomen bij je ware zelf. Haar warme en open persoonlijkheid zorgen ervoor dat je je bij Tiny meteen thuis voelt.

HappyCoachTeam033.jpg
Emilie Depuydt

Hoegaarden

Emilie koos al op zeer jonge leeftijd voor een carrière als trainer en coach. Dit zorgt ervoor dat ze nu meer dan 20 jaar ervaring kan voorleggen binnen dit domein.

Ze is de 'founding mother' van Happy Coach en de leading lady van de lage landen op vlak van NLP. Mensen bewust maken van hun ware potentieel en ze begeleiden om ook daadwerkelijk te handelen naar dit potentieel is wat Emilie doet.

HappyCoachTeam006.jpg
Tine Delorge

Sint - Truiden

Bankdirecteur wordt trainer - coach. Dat is de headliner boven het artikel van Tine Delorge.
In haar aanpak weet ze het 'harde' van de zakenwereld feilloos te koppelen aan het 'zachte' van de coachingswereld. Daarnaast  weet Tine ook hoe het voelt om als full-time werkende vrouw proberen de touwtjes van een nieuw samengesteld gezin in handen te houden. Enthousiast, warm en oprecht: dat is Tine!

HappyCoachTeam021.jpg
Thierry De Smedt

Meise

Thierry kent mensen letterlijk van binnen en van buiten. Als chirurg heeft hij zich jaren bezig gehouden met onze feitelijk binnenkant, om uiteindelijk te beseffen dat de mens uit meer bestaat dan alleen organen. Gedachten, overtuigingen en emoties zijn nu zijn nieuw werkterrein. Thierry is het levende bewijs dat wetenschap en intuïtie perfect hand in hand kunnen gaan.

HappyCoachTeam050.jpg
Nathalie De Winter

Temse/Antwerpen

Yoga teacher, fashionista, auteur en bovenal  vol wanderlust, dat alles én meer omschrijft Nathalie De Winter!  Haar weg is er een die loopt van denken naar voelen.  Jaren vastzitten in een mentale overdrive heeft haar geleerd af te dalen naar het lichaam en daar te voelen wat de ratio niet verklaren kan. 

Met beide voeten op de grond en het hart op de juiste plaats: bij Nathalie ben je in goede handen!

Happy Coach Kristien Govers .jpg
Kristien Govers

Kontich

Business dame pur sang met een rijke ervaring binnen het domein van sales en markteting leert NLP kennen. Het gevolg is een totale ommezwaai. Kristien heeft de kracht van NLP ervaren en is vastberaden deze uit te dragen naar de rest van de wereld. Als moeder van 4 kinderen heeft ze de toepasbaarheid van NLP ook op privé vlak ervaren.  Optimistisch, gedreven, professioneel: dat is Kristien.

Happy Coach Lies Huygebaert.JPG
Lies Huygebaert

Sint-Gillis-Waas

Als maatschappelijk werker begeleidde Lies al honderden mensen op hun weg naar een evenwichtiger leven. Als loopbaancoach begeleidt ze jou op je zoektocht naar de job die écht bij je past. Begripvol en tegelijkertijd confronterend, Lies zorgt ervoor dat jij in beweging komt!

DSC_7267.jpg
Karine Plas

Hoegaarden

Achter de goedlachse en ietwat nonchalante façade schuilt een diepe eerbied voor het leven in al zijn facetten.  Angst om te falen en niet goed genoeg te zijn tekenden haar pubertijd en jongvolwassen leven.
Gaandeweg leerde zij te aanvaarden wat is en door het leven navigeren aan de hand van de dingen die zij zelf belangrijk vindt. Karine luistert zonder oordeel en geeft jou de ruimte om te ontdekken wie je werkelijk bent.

HappyCoachTeam016.jpg
Liv Steuts

Tervuren

Succesvol jurist, gedreven basketbalspeelster en moeder van 3 jonge kinderen.
Het leven holt voort.
Tot op het moment dat je leert stil staan, rondkijken en ervaren. Wat hoort bij mij? Wat hoort bij de ander?  Van groeiende zelfkennis naar een voortdurende zelfontwikkeling,over het vinden van innerlijke rust en mijn plek, dat is de weg van Liv.  
Verbinding en impact door oprechte aandacht is wat haar coachingssessies kenmerkt.