top of page
Business Coaching
leiderschapsCoaching

omdat leiding geven elke dag een uitdaging is 

Aangezien niet iedere medewerker dezelfde ontwikkelingsbehoefte heeft is het in sommige gevallen efficiënter en effectiever om 1-op-1 te werken.  Inhoud en tempo worden dan 100% afgestemd op de coachee.

Onze aanpak

Eerste voorwaarde voor een goede coaching is dat de klant vertrouwen heeft in de coach. Dit vertrouwen wordt opgebouwd door een niet-oordelende houding van de coach. De klant dient zich veilig genoeg te voelen om dieper te graven in zichzelf, om zich bewust te worden van zijn/haar patronen en om zelf tot de conclusie te komen waar hij/zij verandering in het functioneren wilt creëren.

Coachen is een combinatie van praten, stilte en gestructureerde oefeningen. Deze oefeningen brengen inzichten die leiden tot nieuwe conclusies, mogelijk ook nieuwe keuzes en nieuw gedrag.

 

Een coach is geen adviseur. Een coach is een begeleider die ervoor zorgt dat de klant zijn/haar eigen antwoorden vindt.

Een coaching traject duurt minimaal 3 sessies zodat de klant de kans krijgt om de nieuwe inzichten en conclusies om te zetten in gepaste acties die daarop aansluiten. Deze acties worden elke volgende sessie, samen met de coach, geëvalueerd.

 

 

Leiderschap

 

Leiderschap is een groot begrip. Elke leider heeft goed leiderschap over zijn eigen innerlijke wereld, een sterk EQ en het vermogen om anderen te inspireren. 

Leiderschap vraagt om zelfbewustzijn en om flexibiliteit. 

Leiderschapcoaching is een moment van bezinning:

  • Ben ik goed bezig?

  • Wat is mijn visie, waar wil ik naartoe met mijn team? 

  • Wat zijn mijn sterktes en mijn zwaktes als leider? 

  • Wat kan ik anders doen? 

  • Hoe creëer ik die nieuwe gewoonte in mijn dagelijks leven?
     

RECENSIES

Karakter verandert niet, gedrag wel. Naarmate een mens evolueert en meerdere situaties ondergaat, wordt het duidelijk dat je bewust wordt waar je als mens tegenaan loopt. Door verschillende intervisies met Emilie wordt je bewust van de impact van historische mijlpalen in je leven en hoe deze je gedrag van vandaag beïnvloeden. Tegelijk biedt dit een uitweg van hoe je naar de toekomst een nog beter mens kan worden niet enkel voor jezelf, maar ook voor je omgeving. De opbouw van de sessies met Emilie laten je toe deze inzichten te verzamelen en de nodige handvaten naar de toekomst samen te stellen.

Bruno Moors / Financieel Directeur/ Dela

bottom of page