Insights Discovery
#BEARAINBOW
Wat is Insights Discovery?

Insights Discovery is een  eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen.

 

Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

 

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Wat kan je met Insights Discovery bereiken?

Het succes van elke organisatie valt of staat bij de prestaties van haar mensen. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie.

De kleurentaal van Insights Discovery is makkelijk te begrijpen en makkelijk te onthouden. Daardoor blijven mensen de taal dagelijks gebruiken.

 

Dit zorgt ervoor dat:
 

  • teams effectiever samen werken

  • leiders inspireren, motiveren en het beste uit je medewerkers halen

  • mensen beter reageren op verandering

  • medewerkers  betrokken zijn en zich sterker verbonden voelen met de cultuur en waarden van je organisatie

  • de interactie met klanten verbetert

Waarom kiezen voor Insights Discovery bij Happy Coach?

Happy Coach heeft voor Insights gekozen omdat het een eenvoudig model is dat je op een praktische manier inzicht geeft in je eigen persoonlijkheid én in de persoonlijkheid van anderen.

Insights is een krachtig model dat inzicht geeft, maar het vertelt je niet waarom je bepaald gedrag vertoont, hoe je desgewenst je eigen ongewenst gedrag kan veranderen. Het vertelt je ook niet hoe je op een geweldloze manier met de ander kan communiceren.

Insights bij Happy Coach is uniek omdat we de kracht van het Insights model combineren met jaren ervaring op het gebied van het trainen van inter- en intrapersoonlijke vaardigheden. 
 

Insights bij Happy Coach gaat verder dan inzicht, wij ondersteunen u ook in de toepassing en in de groei naar duurzame verandering.

Meer weten?

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor bijkomende informatie of voor een kennismaking.